COVERBAND UTRECHT band 

 NIGHTWIND

De band uit Utrecht

Waarom Coverband Nightwind

Coverband Nightwind heeft in de loop der jaren al meer dan 1000 feesten en evenementen in Nederland, België en Duitsland van muzikaal entertainment mogen voorzien. Wij hebben tot evenementen van 500 personen alles in eigen huis, high-end geluid en een wervelende lichtshow waardoor wij dit niet extern hoeven in te huren en dat scheelt u behoorlijk in de kosten.

Natuurlijk zijn grotere evenementen voor Nightwind geen probeelm. Wij werken met een professionele partner die aan al uw wensen op het gebeid van licht, geluid en eventueel video kan voldoen.

Met Coverband Nightwind haalt u internationaal top entertainment in huis en voor bijna elk budget.

COVERBAND Utecht de patyband & feestband !

Coverband Utrecht de partyband en feestband uit BrabantCOVERBAND Utrecht Nightwind met al ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen in Utrecht en omgeving van een swingend bedrijfsevenement, een festival of feest. Coverband en partyband uit Utrecht is de ideale band en muzikale partner voor een geslaagd feest, evenement of corporate event! Als bedrijfsfeestband heeft coverband Nightwind al heel wat bedrijfs-evenementen in en buiten Utrecht muzikaal mogen opluisteren. Vele kleine en middel grote bedrijven in Utrecht maar ook multinationals hebben gebruik gemaakt van de swingende muziek en entertainment van coverband Nightwind.

Soulband Utrecht Staten Island band Ook in feesttenten in Utrecht tijdens dorps en buurtfeesten is Coverband Nightwind een graag geziene gast/band en is daar dan ook regelmatig te vinden. De swingende partyband uit Brabant komt uit de regio Utrecht, Tilburg, Breda maar treed op door heel Nederland en België maar speelt ook regelmatig in Duitsland als onderdeel van de: Staten Island band. Deze soul dance classics band van internationale allure met als frontman de uit Amerika afkomstige zanger Jeffrey Staten. Deze band bezetting is ook een zeer goede keuze voor een swingend feest als u eens wat anders zoekt dan een standard coverband. Nightwind is de groovy partyband voor een swingende avond en met allround coverband Nightwind haalt u professionele en muzikale topklasse in huis!

COVERBAND & PARTYBAND uit Utrecht

Utrecht Coverband Nightwind de partyband en feestband uit BrabantCoverband Nightwind uit Utrecht is ook als uitgebreide XL coverband met een groovy blazerssectie, percussionist en een dj te boeken. Deze combinatie van de band staat garant voor swingend evenement met 100% live muziek. Met een modern en up-to-date repertoire dat geschikt is voor elk feest! Coverband en feestband Nightwind uit Utrecht en omstreken is daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround coverbands en feestbands van Utrecht. De ideale coverband voor bedrijfsfeesten en evenementen. Vier tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een onvergetelijk en swingend bedrijfsfeest, personeelsfeest of evenement!

COVERBAND in Utrecht, Nightwind maakt van uw feest een knalfeest! Met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

XL Coverband Nightwind uit Utrecht de Party & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband Nightwind

De XL partyband coverband Nightwind uit Utrecht is uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone en eventueel een percussionist. Ook kan onze dj voor aanvang, in de pauzes en na het optreden zorgen voor een swingende swingende party! Dus zo als u ziet kunt u in Utrecht met coverband en bruiloftband Nightwind alle muzikale kanten op. Al  ruim 20 jaar verzorgen wij in Utrecht en omstreken op corporate events ,bruiloft feesten, privé feesten en festivals optredens. Coverband Nightwind is voor uw evenement, bruiloft of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de Cover & Feestband maakt van uw feest een knalfeest! 

  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Utrecht en omstreken.
  • De band speelt veel in de regio Utrecht, Eindhoven en Den bosch en Breda ook zijn we vaak geboekt in Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Gelderland en Den Haag maar ook in Zeeland, Zuidholland en Noord-holland. Maar ook Limburg wordt niet overgeslagen zoals Venlo, Weert en Maastricht.