COVERBAND BRUILOFTBAND

 NIGHTWIND

COVERBAND Bruiloftband Nightwind de Biografie!

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantHet begon allemaal voor coverband Nightwind in 1989! De "allround coverband" was oorspronkelijk een viermans formatie. (ruim 25 jaar geleden) Nu anno 2015 maakt alleen Kees, de gitarist (links boven) nog deel uit van de coverband.

Na een paar jaar met z'n vieren te hebben gepeeld kregen de heren van de band al snel in de gaten dat met een zangeres in de "coverband" het repertoire flink kon worden uitgebreid. Dus werd er een zangeres gezocht en uiteindelijk ook gevonden.

Onze zangeres is met haar aanstkelijk enthousiasme en warme stemgeluid een verrijking voor de band. Ze maakt daarom al weer een hele tijd deel uit vande allround coverband Nightwind.

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit Brabant

Onze huidige zangers Ilona en onze toetsenist leon ruim 10 jaar gelden. Samen maken ze beide al een decennia deel uit van de bruiloftsband en coverband Nightwind.

Coverband & bruiloftsband Nightwind

In de loop der jaren is allround coverband Nightwind uitgegroeid tot een echte allround bruiloftband en partyband met een zeer breed repertoire. De band heeft dan ook op allerhande bruiloften feesten en festivals gespeelt zowel in Nederland, Duitsland en België.

Er zijn nog maar weinig zalen of plaatsen waar de band nog niet is geweest en we dagen u dan ook graag uit ons uit te nodigen in een nieuwe locatie waar de band nog niet heeft opgetreden! Of u nu een feest geeft en op zoek bent naar een band in Gelderland of een cover band in Utrecht of een bruiloftsband in Amsterdam of Rotterdam coverband Nightwind speelt door heel Nederland.

De feestband en partyband Nightwind De band besteedt veel aandacht aan de vocalen en met zorgvuldig uitgewerkte meer stemmige! zang weten wij het publiek te betoveren. De swingende muzikale arrangementen zorgen ervoor dat de beentjes vanzelf van de vloer gaan. En omdat er door meer mensen afwisselend solo wordt gezongen, blijft het voor u als luisteraar verfrissend.

De feestband heeft ook een zeer uitgebreid jaren ‘80 en `90 repertoire wat bij uitstek geschikt is voor een "swingend (thema) feest of disco dance classics party in dearen ‘80 stijl." is juist daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround feestbands en bruiloft bands van Nederland en België. Vier tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een swingend bedrijfsfeest, personeelsfeest, evenement of een onvergetelijk bruiloft! Nightwind de ideale coverband voor elf bedrijfs feest of evenement.
 

XL Coverband Nightwind de Bruiloftband Party & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband Nightwind

Bruiloftsband Nightwind een echte 100% live allround coverband. Door onze jaren lange ervaring op feesten
en evenementen weten wij wat er leeft onder het publiek en haken daar maar al te graag op in.

Omdat de band Nightwind meer dan 100 nummers tot haar beschikking heeft is de band de perfecte keuze voor een gezellig feest, evenement of voor een avond swingende top 40/100 muziek, Rock, swingende disco, hot soul, Nederlandstalig, dans en feestmuziek.

Maar ook door het zelf kunnen toevoegen van extra mogelijkheden en muzikanten krijg je: een band met een blazerssectie; een band met een Drive-in show; of met een band met een percussionist. Nightwind heeft het allemaal.