bruiloft band facebook  bruiloft band youtube          bruiloftsband coverband Nightwind logo 

Bruiloft band allround coverband bruiloftband Nightwind

Bruiloftsband Nightwind de ultieme bruiloft en feestband !

 

"Bruiloftband Nightwind de ultieme band voor jullie bruiloft".Allround bruiloftsband Nightwind is al jaren één van de meest gevraagde bruiloftbands van Nederland en België en dat is niets voor niets!

 

Zoeken jullie naar de ultieme band voor je bruiloft dan zijn jullie bij de band Nightwind zeker aan het juiste adres.

 

Een onvergetelijke bruiloft!: zoekt dan niet verder en boek Nightwind als jullie bruiloftband.  Wij verzorgen jullie bruiloft als professionele band met dance classics, top40 hits, swingende dans en feestmuziek, een mooie lichtshow en perfect high-end-geluid ! 

 

Door de jaren heen hebben we als één van de meest gevraagde bruiloftbands van Nederland al voor meer dan 1500 zéér tevreden bruidsparen mogen optreden en dat wil toch wel iets zeggen over de band. En met ons swingend repertoire gaan de beentjes zeker van de vloer!

 

Want muziek maken we voor jullie en ons plezier, en dat kun je bij bruiloftsband Nightwind dan ook zeker zien en horen!

Bruiloftband Nightwind de perfecte band voor de ultieme bruiloft!

 

Voor elke bruiloft of feest is Nightwind juiste bruiloftband. Of het bij jullie bruiloft nu om 20 of 800 gasten gaat, met coverband Nightwind halen jullie top entertainment in huis. En de band is pure 100% live muziek, en ook nog eens voor een héél betaalbare prijs

XL-bruiloftband met dj en blazers.

Mag het een maatje meer zijn, en is jullie budget wat ruimer of willen jullie iets speciaals voor jullie bruiloftsfeest: dan is de bands XL bruiloftband wellicht voor jullie de juiste keus!

 

De Xl-band met b.v.b. een swingde DJ en zwoele saxofonist, groovy percusionist of een complete blazerssectie. Stel afhankelijk van jullie budget zelf je eigen ultieme Xl bruiloftband samen en uiteraard helpen wij jullie graag met de beste keuze van jullie ultieme bruiloftsband.

 

Alle band combinaties [....]

Ons repertoire [....]


Bruiloftband Nightwind de ultieme band voor je bruiloft!

Bruiloftband Nightwind

Al ruim 20 jaar een veel gevraagde bruiloftband in Nederland, Duitsland en België .

Nightwind is de bruiloftband en dat kunnen al meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen volmondig bevestigen.

Perfect Bruiloftband Nightwind

Ons high-end geluid en een mooie lichtshow dragen zeker bij aan een geslaagde bruiloft/feest, en met het swingend repertoire van de band gaan de beentjes vanzelf van de vloer!

Nightwind is jullie ideale bruiloftband voor een geslaagde bruiloft.