BRUILOFT BAND COVERBAND

De band voor je bruiloft!

Trouwen bruiloftband Nightwind

Trouwen: BRUILOFTBAND Nightwind heeft in de loop der jaren al heél veel bruiloften in Nederland, België en Duitsland van muzikaal entertainment mogen voorzien. Of het nu gaat om een gezellige intieme bruiloft van 30 gasten of een groot feest met honderden gasten, wij hebben voor elk feest alles in eigen huis. High-end geluid en een mooie wervelende lichtshow .

Met BRUILOFT BAND Nightwind haalt top entertainment in huis en voor bijna elk budget. Of jullie nu kiezen voor de 5 persoon basis bezetting of met een extra saxofonist er bij, een dj of een complete blazerssectie met een swingende percussionist. Voor elf feest en budget kan je bij coverband Nightwind terecht.

BRUILOFTBAND Nightwind de coverband & feest band !

Bruiloftband Coverband de bruiloftsband en feestband uit Brabant

BRUILOFTBAND Nightwind de perfecte bruiloft band en de ultieme bruiloftsband als je gaat trouwen. Met jaren ervaring in het verzorgen van een onvergetelijk bruiloftsfeest, en dat kunnen al meer dan 1000 zeer tevreden bruidsparen volmondig beamen.De ultieme band voor je bruiloft. Dan zijn jullie bij bruiloftsband Nightwind aan het juiste adres. Goed muziek maken kunnen veel coverbands maar jullie een onvergetelijke bruiloft bezorgen als band; daar voor moet je bij bruiloftsband Nightwind zijn. Wij verzorgen jullie bruiloftsfeest met de nieuwste top40 hits, swingende dans en feestmuziek, een wervelende lichtshow en top entertainment!

bruiloftband coverband kasteelfeest Nightwind band bruiloft muziekDe bruiloftband Nightwind is een echte allround bruiloftband en we hebben dan ook een modern en zeer uitgebreid repertoire voor jullie huwelijksfeest. Of het nu bij jullie bruiloft gaat om de nieuwste top40 hits of de wat oudere pop, soul, rock, disco en Nederlandstalige muziek, wij spelen het allemaal want we zijn niet voor niets een allround coverband!

Bruiloftsband Nightwind is bij veel horeca gelegenheden een graag geziene gast/band en dat vertaald zich dan ook dat veel zaal eigenaren Nightwind zullen aanbevelen. De swingende bruiloftsband uit Brabant komt uit de regio Eindhoven, Tilburg, Breda maar treed op door heel Nederland en België. Nightwind is de groovy bruiloftsband voor een geslaagde en swingende bruiloft, met allround bruiloft band Nightwind halen jullie professionele en muzikale topklasse in huis!

BRUILOFTBAND & COVERBAND NIGHTWIND

bruiloftband Coverband Nightwind de bruiloftsband en feestband uit Brabant

Bruilloftband Nightwind is ook als uitgebreide XL bruiloft coverband met een groovy blazerssectie, swingende percussionist en een dj. Deze combinatie staat garant voor een extra swingend huwelijksfeest met 100% pure live-muziek. Met een modern en up-to-date repertoire dat geschikt is voor elk feest. Bruiloftband Nightwind is al jaren één van de meest gevraagde allround coverband en bruiloftband van Nederland en België en dat is niets voor niks. Vier tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen jullie een onvergetelijke bruiloft!

TROUWEN: BRUILOFTBAND Nightwind maakt van jullie bruiloft een knalfeest! Met allround coverband en bruiloftband Nightwind halen jullie een professionele en zeer betaalbare muzikale topklasse in huis!

TROUWEN: XL- bruiloftband Nightwind de feestband

bruiloft band Xl partyband bruiloftsband en feestband Nightwind
De XL bruiloft partyband Nightwind is uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone en eventueel een percussionist. Ook kan onze dj voor aanvang, in de pauzes en na het optreden zorgen voor een swingende party! Alle extra muzikanten zijn individueel bij te boeken. Dus zo als u ziet kunt u met bruiloftband Nightwind alle muzikale kanten op. 
NIGHTWIND de Cover & Feestband maakt van uw event een knalfeest! 

  • Trouwen Bruiloftband: Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • Trouwen Bruiloftsband en Coverband: met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Trouwen BruiloftBand: met blazers, blazerssectie percussionist.
  • Trouwen Bruiloftsband: High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Bruiloftband: Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • Trouwen Bruiloftsband: Speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • Trouwen de Bruiloftband speelt veel in de regio Eindhoven en Den bosch en Breda ook zijn we vaak geboekt in  Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Gelderland en Den Haag maar ook in Zeeland, Zuid-holland en Noord-Holland. Maar ook Limburg wordt niet overgeslagen zoals Venlo, Venray, Weert en Maastricht.