CARNAVALSBAND FEESTBAND

 NIGHTWIND

De band mogelijkheden

Carnavalsband Nightwind

Carnavalsband Nightwind heeft in de loop der jaren al meer dan 1000 feesten en evenementen in Nederland, België en Duitsland van muzikaal entertainment mogen voorzien. Wij hebben tot evenementen van 500 personen alles in eigen huis, high-end geluid en een wervelende lichtshow waardoor wij dit niet extern hoeven in te huren en dat scheelt u behoorlijk in de kosten.

Natuurlijk zijn grotere evenementen voor Nightwind geen probeelm. Wij werken met een professionele partner die aan al uw wensen op het gebeid van licht, geluid en eventueel video kan voldoen.

Met feestband Nightwind haalt u nationaal top entertainment in huis en voor bijna elk budget.

CARNAVALSBAND Nightwind de patyband & feestband !

band carnaval Nightwind de carnavalsband en feestband uit BrabantCARNAVALSBAND Nightwind met al ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van een gezellige carnavals avond. Carnavalsband en Coverband en partyband Nightwind is de ideale band voor de carnaval en de muzikale partner bij uitstek voor een geslaagd carnavalsfeest of evenement! Als carnavalsband heeft coverband Nightwind al heel wat carnavalsavonden  en evenementen in Nederland muzikaal mogen opluisteren. Vele kleine en grote carnavalsverenigingen hebben in de loop der jaren gebruik gemaakt van de swingende muziek en entertainment van carnavalsband Nightwind.

carnavalsband band voor de carnaval Nightwind band carnavalOok in feesttenten tijdens dorps en buurtfeesten is Coverband Nightwind een graag geziene gast/band en is daar dan ook regelmatig te vinden. De swingende feestband uit Brabant komt uit de regio Eindhoven, Tilburg, Breda maar treed op door heel Nederland en België. Carnavalsband Nightwind is de groovy feest & partyband voor een swingende carnavalsavond en met allround coverband Nightwind haalt u professionele en muzikale topklasse in huis!

Carnavalsband - COVERBAND & PARTYBAND

carnavalsband Coverband Nightwind de partyband en feestband uit BrabantCarnavals band Nightwind is ook als uitgebreide XL carnavalsband met een vette blazerssectie, percussionist en een swingende dj te boeken. Deze combinatie van de carnavalsband staat garant voor swingend carnavals evenement met 100% live muziek. Met een modern en up-to-date repertoire dat geschikt is voor elk carnavalsfeest! Coverband en feestband Nightwind is daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround carnavalsbands en feestbands van Nederland en België. De ideale coverband voor feesten en evenementen. Vier tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een onvergetelijk en swingend carnavalsfeest of evenement!

CARNAVALSBAND Nightwind maakt van jullie carnaval een knalfeest! Met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

XL Coverband Nightwind de Carnavals Party & Feestband

carnavalsband Xl partyband bruiloft en feestband Nightwind

De XL carnavalsband Nightwind is uit te breiden met een blazerssectie met trompet, saxofoon, trombone en eventueel een percussionist. Ook kan onze dj voor aanvang, in de pauzes en na het optreden zorgen voor een swingende swingende carnavalsparty! Dus zo als u ziet kunt u met carnavalsband Nightwind alle muzikale kanten op. Al  ruim 20 jaar verzorgen wij door Nederland, Duitsland en België op dorpsfeesten, oranjefeesten en festivals optredens. Coverband Nightwind is voor de carnaval, kermis feest een evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.

NIGHTWIND de Cover & carnavalsband maakt er een knalfeest van! 
  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment.
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.
  • De band speelt veel in de regio Eindhoven en Den bosch en Breda ook zijn we vaak geboekt in  Tilburg, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Gelderland en Denhaag maar ook in Zeeland, Zuidholland en Noord-holland. Maar ook Limburg wordt niet overgeslagen zoals Venlo, Weert en Maastricht.