COVERBAND BRUILOFT BAND

 NIGHTWIND

COVERBAND Bruiloftband  Drive-in-show

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantBent u opzoek naar een professionele swingende “drive-inshow voor uw bruiloft” feest of evenement, dan kan de Nightwind “drive inshow” voor u de juist oplossing zijn.  Nightwind “drive-in show” is een professionele “drive-in show” tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding: U heeft al een avond/middag vullend programma (geldig van zondag tot donderdag) vanaf €250,00. (vraag naar de voorwaarden). De DJ draait voor u de lekkerste en meest swingende muziek en overlegt samen met u welke nummers u graag wilt horen. Dus u bepaalt zelf weke muziek er wordt gedraaid! Natuurlijk werken we met de nieuwste en beste apparatuur, een mooie lichtshow en perfect geluid dat ook op een laag volume aangenaam klinkt.  Of het nu gaat om een feestje bij u thuis, een bruiloft, een bedrijfs of verenigings feest of evenement; wij hebben "voor elk feest of evenement de juiste muzikale oplossing".

●Ook worden er tijdens het feest of evenement indien u dit wenst door de dj foto’s gemaakt en deze krijgt u dan van ons toegestuurd als een leuk extra aandenken.  U kunt zelf aangeven wat u allemaal extra wilt hebben en zo kunt u zelf de kosten bepalen. De mogelijkheden zijn bvb: een kleine of grote lichtshow, een bellenblaas machine of nevel/rook machine, disco spiegel bollen, lazer show, confetti kanon, sneeuw…enz. 

karaoke-show Of wat dacht u van een karaoke-show, indien u dit leuk vindt hebben wij voor u een gratis* "karaoke show" zodat u zelf live samen met de dj leuke liedjes kunt zingen. U kunt zelf aangeven of u hier wel of geen gebruik van wenst te maken. Of wat dacht u van een "zingende DJ" ! Twee artiesten voor de prijs van 1 ! U ziet mogelijkheden te over en voor elk budget. 

De aanbieding drive-in show € 250,00 netto/privé*. Deze drive-in show is ideaal voor een kleine bruiloft, verjaardag of feest aan huis of als u een beperkt budget heeft en een niet al te grote groep gasten. U heeft een drive-in show met professioneel geluid tot een groep van 30 tot 70 a 80 personen. De dj draait op uw verzoek de leukste nummers die u zelf kunt aangeven. Deze aanbieding is geldig van zondag tot donderdag m.u.v. de feestdagen en de carnaval. Dit bedrag is inclusief de kosten voor drive-in show, geluid en vervoerskosten en maximaal 4 uur non-stop muziek. Alleen de reiskosten worden extra berekend.

De "delux drive-in show €675,00" netto/privé.(incl. karaoke-show) Deze drive-in show is ideaal voor een luxe bruiloft, evenement of bedrijfsfeest en is geschikt tot een groep van 100 tot 400 gasten. U heeft een professionele drive-in show met top geluid en een mooie computer gestuurde lichtshow met bewegend licht, een truss systeem met een overspanning tot maar liefst 8 meter ! een nevel en een bellenblaas machine! Ook mag u indien u dit leuk vindt gebruik maken van onze gratis karaoke show. De dj draait op uw verzoek de leukste nummers die u zelf kunt aangeven. Deze aanbieding is geldig alle dagen van de week m.u.v. de feestdagen en de carnaval. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de drive-in show, geluid tot maximaal 400 personen, grote lichtshow, vervoer en maximaal 5 uur non-stop muziek. Alleen de reiskosten worden extra berekend.

De "Platina drive-in show €900,00" netto privé. (incl. karaoke-show) Deze drive-in show is ideaal voor een luxe bruiloft, evenement of bedrijfsfeest, kermis of carnaval en is geschikt tot een groep van 100 tot 600 gasten. U heeft een professionele drive-in show met 2 dj's top geluid en een mooie computer gestuurde lichtshow met bewegend licht, een truss systeem met een overspanning tot maar liefst 11 meter ! een nevel en een bellenblaas machine! Ook mag u indien u dit leuk vindt gebruik maken van onze gratis karaoke show. De dj draait op uw verzoek de leukste nummers die u zelf kunt aangeven. Deze aanbieding is geldig alle dagen van de week m.u.v. de feestdagen en de carnaval. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de drive-in show, geluid tot maximaal 400 personen, grote lichtshow, vervoer en maximaal 5 uur non-stop muziek. Alleen de reiskosten worden extra berekend.

De "diamand drive-in show vanaf €1100,00" netto/privé . ( incl. karaoke-show) Deze drive-in show is ideaal voor een super luxe bruiloft, groot evenement of groot bedrijfsfeest, kermis of carnaval en is geschikt tot een groep van 400 tot 1500 gasten. U heeft een professionele drive-in show en lichtshow met 2 dj's en een licht technicus top geluid en een grote lichtshow met bewegend licht, een truss systeem met een overspanning tot maar liefst 18 meter ! meerdere nevel en een bellenblaas machines! Ook mag u indien u dit leuk vindt gebruik maken van onze gratis karaoke show. De dj draait op uw verzoek de leukste nummers die u zelf kunt aangeven. Deze aanbieding is geldig alle dagen van de week m.u.v. de feestdagen en de carnaval. Dit bedrag is inclusief de kosten voor de drive-in show, geluid tot maximaal 1500 personen, grote lichtshow, 3 technici, vervoer en maximaal 5 uur non-stop muziek. Alleen de reiskosten worden extra berekend.

De reiskosten. De boven vermelde prijzen zijn exclusief de reiskosten en deze worden altijd apart berekend. De reiskosten bedragen 0,28 euro cent per km . De minimale reiskosten tot 20 km bedragen altijd 30,00 euro. Bij reisafstanden boven de 200km wordt er ook een reistijd vergoeding berekend. Verlengen kan natuurlijk altijd zowel voor als na 01.00 uur, alleen hier voor telt een meerprijs . Eventueel kunt u ook zelf uw favoriete muziek aanleveren .( het liefst op een usb stick met mp3 bestanden )

Voor informatie en een prijs opgave voor de drive-in-show klik hier

 


 

NIGHTWIND de Cover en feestband maakt van uw feest een knalfeest! 
  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment..
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.

De Coverband Nightwind speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrechtband in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen, Weert en Maastricht.

COVERBAND Nightwind maakt van uw feest een knalfeest! of u nu op zoek bent naar een allround coverband voor een buurtfeest of evenement, een swingende bruiloftband voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband voor een feestavond, personeelsfeest of een bedrijfsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis! Coverband Nightwind de XL feestband is nu ook met een blazerssectie te boeken.