COVERBAND BRUILOFTBAND

 DUO NIGHTWIND

COVERBAND Bruiloftband DUO Nightwind!

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantDe site van allround COVERBAND & BRUILOFT BAND DUO Nightwind. Het swingende Duo band en bruiloftsband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch. zoek u in Utrecht naar een allround DUO coverband voor een feest of evenement, een swingende bruiloft DUO band in Amsterdam voor uw huwelijksfeest of een DUO band in Den Haag voor een feestavond, kermis of een personeelsfeest, met DUO band Nightwind haalt u in heel Nederland professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

Een feest of Bruiloft om nooit te vergeten

Duo Nightwind "duo Nightwind Bent u opzoek naar een professionele swingende “muziek band duo orkest voor uw bruiloft” feest of evenement, dan kan duo Nightwind “duo Nightwind” voor u de juist oplossing zijn. Nightwind “duo” is een professionele “muziek duo” tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Aanbieding: U heeft al een avond/middag vullend programma vanaf €450,00.

Duo Nightwind speelt voor u de lekkerste en meest swingende muziek en overlegt samen met u welke nummers u graag wilt horen. Dus u bepaalt zelf weke muziekstijlen er worden gespeelt! Natuurlijk werken we met de nieuwste en beste apparatuur, een mooie lichtshow en perfect geluid dat ook op een laag volume aangenaam klinkt Of het nu gaat om een feestje bij u thuis, een bruiloft, een bedrijfs of verenigings feest of evenement; wij hebben "voor elk feest of evenement de juiste muzikale oplossing Uw eigen gemixte "originele openings dans.

Voor bruidsparen: wat dacht u van een eigen gemixte "originele openings dans"Zoek maar eens op Google naar: “Brian & Katie's funny wedding dance” – Wij kunnen in onze eigen studio voor u tegen een redelijke vergoeding (vanaf € 75,00) uw eigen mix maken. U kunt zelf aangeven wat u allemaal extra wilt hebben en zo kunt u zelf de kosten bepalen.

De mogelijkheden zijn bvb: een kleine of grote lichtshow, een bellenblaas machine of nevel/rook machine, disco spiegel bollen, lazer show, confetti kanon, sneeuw…enz. Duo coverband Nightwind is als u een personeelsfeest organiseerd of gaat trouwen de perfecte feest en bruiloft band en heeft in de loop der jaren al velen honderden bedrijfsfeesten en bruidsparen de avond van hun leven mogen bezorgen. Afhankelijk van jullie budget kun u zelf de band samenstellen van 5 tot zelf 9 personen. Of het nu om 30 of 2000 gasten gaat bij coverband Nightwind is alles tot in de puntjes geregeld zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Een modern en swingend repertoire, leuke interactie van de coverband met de gasten, een mooie sfeervolle lichshow en perfect high-end geluid staan garand voor een bruiloft of feest om nooit te vergeten! Waarom Nightwind als coverband of band voor je bruiloft, nu lees eens in ons gastenboek de vele leuke en vooral enthousiaste reacties van onze klanten & bruidsparen; die spreken voor zich!

Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit BrabantDuo en Trio Bruiloftsband

Deze bezetting met 2 of drie muzikanten optie is ideaal voor een kleine bruiloft, verjaardag of feest aan huis of als u een beperkt budget heeft en een niet al te grote groep gasten. U heeft vanaf €450,00 een optreden met duo of trio Nightwind van 4 x 40 minuten met professioneel geluid tot een groep van 30 tot 70 personen. Deze aanbieding is geldig van zondag tot donderdag m.u.v. de
feestdagen en de carnaval. Dit bedrag is inclusief de kosten voor geluid en vervoerskosten en maximaal 4 uur muziek. Alleen de reiskosten worden extra berekend

Coverband & bruiloftsband Duo en Trio Nightwind is juist daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround feestbands en bruiloft bands van Nederland en België. 2 tot eventueel acht professionele en zéér enthousiaste muzikanten, een groovy dj en een voortreffelijke zangeres bezorgen u een swingend bedrijfsfeest, personeelsfeest, evenement of een onvergetelijk bruiloft! Nightwind de ideale coverband voor elf bedrijfs feest of evenement.
 

Duo en Trio Nightwind de Bruiloftband Party & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband Nightwind

Voor een geslaagd bedrijfs feest bent u bij duo en trio Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij als duo en trio optredens door heel Nederland, Duitsland en België. Dit op privé feesten, bruiloften Personeelsfeesten,  corporate events en festivals. Dat kan zijn met de 2 persoon basis duo maar ook met de soulband of de XL partyband met een complete blazerssectie, percussionist en een dj. Duo en trio Nightwind is voor uw, feest evenement of bedrijfsfeest de perfecte muzikale partner.
Duo en Trio NIGHTWIND de feestband maakt van uw feest een knalfeest! 
  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment..
  • Duo en trio met dj en 2 tot 9 muzikanten.
  • Duo en trio met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • het duo en trio speelt in heel Nederland, België en Duitsland.

Duo en Trio Nightwind speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrechtband in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen, Weert en Maastricht.