COVERBAND BRUILOFT BAND

 TROUWRINGEN

COVERBAND Bruiloftband Nightwind Trouwringen!

bruioftband bruiloftsband hochzeitband band bruiloft band weddingbandTROUWRINGEN De informatie site van allround COVERBAND & BRUILOFT BAND Nightwind. De swingende bruiloftsband uit Brabant regio Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch. Of u nu op zoek bent in Utrecht naar een allround coverband voor een feest of evenement, een swingende bruiloftband in Amsterdam voor uw huwelijksfeest of een groovy partyband in Den Haag voor een feestavond, kermis of een personeelsfeest, met allround coverband Nightwind haalt u in heel Nederland professionele en betaalbare muzikale topklasse in huis!

Een feest of Bruiloft om nooit te vergeten met bruiloftband Nightwind!


Betekenis van Trouwringen

Voor de betekenis van de trouwringen moeten we ver terug in de geschiedenis. De geschiedenis van de trouwring is enigszins mysterieus en vond zijn oorsprong aan de oevers van de Nijl in het oude Egypte. Daar geloofde men stellig dat er vanaf de derde vinger van de linkerhand een ader rechtstreeks naar het hart liep. Zij noemden deze ader Vena Amoris of wel de Liefdesader. Heb je zelf geen voorkeur om de trouwring straks aan de linkerhand of rechterhand te dragen, dan is dit toch een leuke reden om de ring links te dragen. Je kunt ook kiezen voor links of rechts dragen vanuit de gedachte van jouw geloof. Daarover verder in dit artikel meer.

Ook de betekenis van de trouwringen zoals wij die in onze huidige tijd kennen komt uit de tijd van de Romeinen. Zij zagen, en wij zien, de ronding van de trouwring als een eeuwige cirkel, het symbool van de eeuwigheid. Net als de tijd kennen de trouwringen geen begin of eind. Je komt steeds terug bij hetzelfde, net als het leven. De trouwring symboliseert daarmee de eeuwigdurende verbondenheid van man en vrouw. In leven en dood en in voor en tegenspoed.

hochzeitband wedding band Coverband Nightwind de bruioftband en feestband uit Brabant

Het symbool v/d trouwring De opening in de ring heeft zelfs een speciale betekenis. Het is het symbool van de doorgang naar alle gebeurtenissen in het leven van degene die de trouwring draagt. Ook de traditie die de Romeinen hanteerden bij het uitwisselen van trouwringen hebben we uit die tijd overgenomen. Bruid en bruidegom geven elkaar bij het trouwen een trouwring als officiële belofte van eeuwige trouw binnen het huwelijk.

Daarnaast was het vroeger bedoeld om te tonen dat de man en zijn vrouw aan elkaar verbonden zijn en dus niet meer vrij zijn. En ach... we zijn er nog steeds blij om dat als onze partner van huis is met de trouwring om. Veilig gevoel toch? Bij trouwringen denken we al snel aan gouden ringen. Maar er is nog zoveel meer mogelijk als het om de materialen gaat. Titanium, witgoud, Zirkonium, etc. En ieder materiaal heeft zo z'n unieke kenmerken wat betreft kleur en eigenschappen. Voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke trouwringen adviseren wij een een bezoekje aan een goudsmid.

Een goudsmid ontwerpt en vervaardigd zelf trouwringen, met de nadruk op detail en gevoel voor perfectie. Tijdens de huwelijksceremonie worden de trouwringen aangeboden door de bruidskinderen. Om dit stijlvol en veilig uuit te laten voeren kun je ringen presenteren op een ringkussen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En natuurlijk heb je buiten een paar mooie trouwringen ook een goede coverband nodig voor je bruiloft!

Coverband Nightwind is nu ook als een XL coverband met een groovy percussionist, blazerssectie en DJ te boeken. Veel mensen houden van blazers in een band en zo kunt u bij Nightwind dus ook blazers toevoegen. Dat kan alleen een saxofonist zijn maar ook twee of drie blazers. De Coverband staat garant voor swingende feestmuziek, de nieuwste hit, top40 en top100 muziek en dat alles 100% live met een modern repertoire dat geschikt is voor elke leeftijds groep en elk soort feest, bruiloft of evenement!

Coverband & bruiloftsband Nightwind is juist daarom ook al jaren één van de meest gevraagde allround bruiloftbands. Professionele en zéér enthousiaste muzikanten en een groovy dj bezorgen u een swingend en een onvergetelijk bruiloft! Coverband Nightwind is de ideale bruiloft-band voor elk feest!
 

XL Coverband Nightwind de ultieme Bruiloftband & Feestband

Coverband Xl partyband bruiloft en feestband NightwindDe "partyband" Nightwind: de ideale "bruiloftband" voor een grote of extra swingende bruiloft. Nightwind als bruiloftband dan zijn jullie gewaarborgd van een swingende bruilofts-party! Dus zo als u ziet kunt u met bruiloftband Nightwind alle muzikale kanten op.

Voor een geslaagd huwelijsfeest bent u bij coverband Nightwind aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij als band bruiloftsfeesten door heel Nederland, Duitsland en België. Coverband Nightwind is voor jullie huwelijksfeest de perfecte muzikale partner.
NIGHTWIND de Cover en feestband maakt van uw feest een knalfeest! 
  • Professioneel en heel betaalbaar entertainment..
  • Coverband met dj en 5 tot 9 muzikanten.
  • Band met blazers, blazerssectie percussionist.
  • High-end geluid & een wervelende lichtshow.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in professioneel entertainment.
  • De band speelt in heel Nederland, België en Duitsland.

De Coverband Nightwind speelt veel in de regio Eindhoven en als coverband in Den bosch en regio Breda ook zijn we vaak geboekt als bruiloftband in Tilburg, coverband in Utrechtband in Amsterdam en Rotterdam, Gelderland en Den haag maar ook als coverband in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Maar ook als bruiloftsband in Limburg. De volgende plaatsen worden door allround coverband Nightwind zeker niet overgeslagen zoals Venlo, Venray en Nijmegen, Weert en Maastricht.